Image Hosted by ImageShack.us

Tuesday, January 30, 2007

NECATİ ŞAŞMAZ ESKİDEN NASIL GÖRÜNÜYORDU

NECATİ ŞAŞMAZ


Kurtlar Vadisi'nin karizmatik erkeği Necati Şaşmaz'ın 10 yıl önceki fotoğrafları internette dolaşıyor. İşte Polat'ın 10 yıl önceki halleri.

'Kurtlar Vadisi-Irak' filminde Sharon Stone ile öpüşen Necati Şaşmaz'ın 10 yıl önceki görüntüleri, internette dolaşıyor.

Kurtlar Vadisi'nde dizide canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle büyük sükse yapan ve 'Kurtlar Vadisi-Irak'ta Hollywood starı Sharon Stone'la öpüşen Necati Şaşmaz'ın 10 yıl önceki fotoğrafları, internette dolaşmaya başladı

Şaşmaz'ın kardeşleri ve akrabalarıyla birlikte Elazığ'da çektirdiği fotoğrafları görenler, "Acaba Sharon onu böyle görseydi yine öyle ateşli öper miydi?" demekten kendini alamadı. 'Kurtlar Vadisi'nin karizmatik karakterinin ergenlik görüntüleri, hayranlarını şaşkına çevirdi.

Elazığlı bir tarikat liderinin büyük oğlu olan Necati Şaşmaz, 10 yıl önce çekilen karelerde, son derece zayıf ve çelimsiz görünüyor. Şimdilerde Milano'dan giyinen Necati Şaşmaz'ın eski resimlerindeki kıyafetler ise adeta üzerinden dökülüyor.


VE ÖNCESİ

Labels: , , , , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

ktunnel google adwords reklam Super Bowl 2010 Live